Geen producten (0)

De waardering van www.equine-motion.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 27 reviews.

Reviews  

Natuurlijk wilt u graag weten wat andere klanten van onze producten en service vinden, dé reviews. Lees andere reacties, beoordelingen en klantervaringen over Equine-Motion op deze pagina.                 Webwinkel Keur lid

 

Wilt u zelf een reactie achterlaten?

Dat kan, we horen graag wat u vindt en wat we kunnen verbeteren.                         

Geheel vrijblijvend kunt u uw ervaringen delen. Na bestelling en aflevering krijgt u automatisch via WebwinkelKeur in uw email een verzoek om ons te beoordelen.  

Ook kunt u zelf hieronder bij 'reacties' uw ervaring delen met anderen. 

Als dank voor uw review verloten wij ieder jaar onder alle binnengekomen reviews een 15% kortingsbon, die vrij te besteden op ons assortiment. Alvast bedankt voor het invullen!                   

 

Via Facebook en deze website mochten we ook al enkele recensies van gebruikers ontvangen.             

         

 

Enkele Facebook ervaringen:                    

  

   

7 Reacties

Geeske de Haan
30 July 2019 om 15:46
1
De kruidenmix voor de luchtwegen gebruik ik nu een jaar als onderhoud tegen het hoesten, na eerst medicatie van de dierenarts te hebben toegediend adviseerde deze dierenarts om het met een speciale kruidenmix te onderhouden. Mijn paard hoest niet meer. Ben dus ook heel blij met het resultaat. De bestellingen worden snel geleverd. ik heb alleen maar hele goede ervaringen met deze website. Vriendelijke groet Geeske.
Loes van Dijk
19 July 2019 om 17:08
2
Al 3 jaar gebruik ik de kruidenmix zomer vacht voor de zomereczeem bij mijn paard. Het lijkt erop dat de kruiden ieder jaar meer hun werk doen, mijn paard kan nu zelfs af en toe zonder eczeemdeken staan. Heel blij ben ik, omdat hij zichzelf vroeger tot bloedens toe openschuurde. Voorheen kocht ik het bij De Kruidenstal en daarom ben ik blij dat jullie dit overgenomen hebben en voortzetten. Jullie zijn supersnel want ik had het de volgende dag al in huis.
Joyce
11 June 2019 om 09:18
3
bedankt voor het cadeautje ;-) in het pakket. Ik merk dat de zomer vacht kruidenmix zijn werk doet, mijn pony schuurt een stuk minder. Volgend jaar zal ik iets eerder ermee starten, zoals je aangaf of eerst detoxen daarna deze kruidenmix. Maar we zijn nu heel blij.
Dhr. vd Vries
06 January 2019 om 22:08
4
Goed advies gekregen over welk product aan te schaffen en hoe aan te pakken, eindelijk is onze pony mok vrij. De zomer vacht kruiden gebruikte we al enige tijd zomers en die doet bijzonder goed zijn werk, het houdt de eczeem onder controle en onze pony eet het graag.
Sylvia
14 October 2018 om 15:02
5
Prima kwaliteit artikelen, een dag later al geleverd.
Esther
25 September 2018 om 16:51
6
EquineMotion heeft goede en natuurlijke producten. Virginia heeft veel kennis van kruiden en natuurlijke voeding voor paarden. Alle bestellingen doet ze met zorg en veel persoonlijke aandacht. Alle producten in de winkel, zijn door haar ook persoonlijk getest. Dus ze weet waar ze het over heeft. Ik heb door haar natuurlijke aanpak, echt wonderen gezien. Voor mijn paard dus geen ander voer meer, dan natuurlijk voer. Succes Equine motion!
Amelia
24 September 2018 om 13:29
7
mooie nieuwe website, kwalitatief goede producten en snelle afhandeling. Top! nog veel succes...

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookies verklaring.